English version
* Draagvlak voor uw plannen en ideeën?
* Een nieuw plan of een andere campagne?
* Een tekst die effect sorteert?
* Een product of bedrijf?
* Internationale relaties?
* Een evaluatie van uw organisatie en
concurrenten?
* Project- of tijdelijk management?
Draagvlak
Zeestraat 133
2518 DH Den Haag

*tel: 070 - 323 78 22
*e-mail: draagvlak@ziggo.nl

 

Recent en eerder gepubliceerd - Klik hier voor een overzicht -
Directie: drs. Aad van der Werf

* ruime internationale marketingervaring
* achtergrond in fysische chemie en filosofie
* tweevoudige Effie bekroning voor effectieve reclame
* vinoloog van het jaar 1999


(*) verplicht

Naam:

E-mailadres:

Uw vraag:

De beste Portugezen van 2017
19 (drinken of bewaren) 350 euro
Barca Velha
Douro tinto 2008
Dit is op de eerste plaats een rode wijn met enorm karakter, met heel zuiver fruit, stevige maar verrassend fijne tannines en een opmerkelijke frisheid die hem verzekert van een lange levensduur. Een wijn met een sublieme persoonlijkheid die volledig recht doet aan de bekendheid van het merk.

19 (drinken of bewaren) 500 euro
Kompassus Colecao Privada
Bairrada tinto 1991
25 jaar na zijn geboorte komen nu de laatste 300 flessen op de markt van een wijn die geschiedenis gemaakt heeft en zal blijven maken. Indrukwekkend op alle niveaus: een intense kleur, een verfijnd aroma van grote complexiteit en een smaak met nog volop kracht, stevig, met heel veel finesse. Dit is een unieke rode wijn die een diepe indruk achterlaat bij degene die hem proeft.

19 (drinken of bewaren) 1.200 euro
Quinta do Noval Nacional
Porto Vintage 2001
Hij maakt indruk door de enorme concentratie, heel rijk aan zwart fruit en met balsemachtige tonen. Alles met kracht in de mond door luxe tannines die ons eraan herinneren dat 15 jaren nog maar het begin zijn. Een prachtige vintage met nog decennia voor de boeg.

19 (drinken) 3.500 euro
ABF Vallado
Porto Very Old
Minder geconcentreerd dan de oude port Adelaide van hetzelfde huis, maar wel veel verfijnder en eleganter. Deze wijn is zeer complex met tonen van koffie, cacao, karamel, hazel- en walnoten, balsem en exotisch hout. Intens maar tegelijkertijd delicaat, klasse met eindeloze afdronk, een immense wijn.

19,5 (drinken) 2.750 euro
Carvalhas Memories
Porto Very Old Tawny
Met de kleur van aguardente velha, een heel rijk aroma, exotisch, met edel hout en vernis, maar wel fris, heel zuiver en gefocust. Fijn en rijk in de mond, met de textuur van puur fluweel, zacht, vol, zonder zwaar te zijn, het edele karakter treedt op de voorgrond. Een fantastische tawny met een eindeloze afdronk die in onze herinnering blijft.

19,5 (drinken) 900 euro
Grahams 90
Vinho do Porto Very Old Tawny
Streng, heel rijk van aroma, likeurachtige impressies, met droge vruchten en tonen van sinaasappel, specerijen en een sigarenkistje. Geconcentreerd in de mond, heel rijk en vol, met eindeloze afdronk, zijdeachtig zacht, een enorm spoor achterlatend.

19,5 (drinken) 280 euro
Taylors Very Old
Porto Single Harvest 1966
Licht kastanjebruin, heel rijk en complex, exotisch hout, was, grote weelderigheid. Geweldige smaak in de mond, zalfachtig, met een verleidelijke en eindeloze afdronk. Prachtige colheita, heel grote port.

19 (drinken of bewaren) 239,50 euro
Blandys
Madeira Terrantez vintage 1977
Een nieuwe botteling, deze keer ook in nieuwe formaten. Heel rijk, met een aroma dat doet denken aan cognac, grote complexiteit met droge vruchten en aromas van de zee. Heel elegant in de mond, een geweldige madeira die men niet snel vergeet.

19,5 (drinken of bewaren) 355,50 euro
Blandys
Madeira Bual vintage 1966
Donker van kleur, enorme concentratie en rijkdom van aromas, met tonen van oude vaten, aguardente, geroosterde droge vruchten, een heel lange afdronk, maar wel met frisheid en zachtheid die een geweldige klasse demonstreren. Een luxe madeira.

19 (drinken) 120 (500 ml) euro
Bacalhoa
Moscatel de Setubal Superior 30 Anos 1985
Heel complex. Rokerig, licht jodiumachtig, sinaasappeltaart, amandel, hazel- en walnoot, honing tegen een volkomen onverwachte achtergrond van kerrie. In de mond is het een en al concentratie en kracht, karamel, sinaasappel, jodium, verpakt in veel balsemachtige frisheid. Denderend goede afdronk.

19 (drinken) 68 (500 ml) euro
Jose Maria da Fonseca
Setubal Moscatel Roxo 20 Anos
Geconcentreerd van kleur en aromas , met een enorme rijkdom en een verrassende strengheid, enigszins donker en raadselachtig. Suggesties van koffie en jodium, naast ontwikkelde tonen als gevolg van een lang verblijf op vat. Zacht, zeer harmonieus en van bijzonder lange duur. Op de grens van perfectie.

19 (drinken) 250 euro
Jose Maria da Fonseca
Reg. Peninsula de Setubal Bastardinho 40 anos
Laatste botteling. Absoluut opmerkelijke wijn, met een perfect aroma, enorme perceptie van complexiteit zonder levendigheid te verliezen, tonen van kerrie, gekonfijte vruchten , taartdeeg. Intense smaak in de mond, met behoud van frisheid, complex zonder excessieve zwaarte, lang en verrukkelijk tot de laatste druppel.

19 (drinken) 99,99 (50 cl) euro
Adega Velha XO 30 Anos
Vinho Verde Aguardente Vinica
Subliem aroma met tonen van gekristalliseerd fruit, specerijen, enorme complexiteit. Zijdeachtig, maar tegelijkertijd explosief in de mond, met hout in de juiste dosering. Toont een absoluut opmerkelijk evenwicht. Product van grote luxe.

19 (drinken) 250 (70 cl) euro
Caves S. Joao 94 Anos de Historia
Bairrada Aguardente Vinica Velhissima 1965
Donker van kleur, met groenachtige tinten. Uiterst exotisch van aroma, kerrie, hazelnoten, balsemachtige tonen die bijna aan madeira doen denken. In de mond een explosie van smaak en structuur, goed droog, maar wel met een zachte toets van amandel. Exotisme en pure klasse. Weelderig.

Terug naar het overzicht